Tweelingoutfits

Tweelingoutfits

Leuk of niet leuk, als een tweeling in gelijke kids fashion rondloopt. Maar de nieuwe trend is anders, ook leuk als je geen tweeling hebt.

Moeder-kindoutfits

Bijpassende moeder-kindoutfits: sommige mensen houden van ze – sommigen haten ze. Het is geen geheim dat ik gek ben op een tweeling met mijn kleine Penny. Ik ben 100% dat soort moeder. Ik leef ervoor om elke dag bijpassende outfits bij haar te dragen. Gelukkig is ze op een leeftijd dat ze ook graag bij mij is! En gelukkig voor ons beiden, ben ik dol op het naaien en de handgemaakte kledingstukken die de tweelingoutfits heel gemakkelijk maken.

Als het gaat om het creëren van bijpassende mama-looks, zijn er verschillende opties. Enerzijds: zelfde snit, zelfde stof. Hoewel ik nog steeds dezelfde stof gebruik, worden in de meeste gevallen alleen de stukjes stof die ik over heb van het maken van mijn kledingstuk gebruikt om alles tevoorschijn te toveren om het op Penny te laten passen. Zelfde stof, ander kledingstuk: na het doen van bijvoorbeeld de rode luipaardjurk die je hierboven ziet, was het enige waar ik echt genoeg stof voor had een simpele rechthoekige rok met een elastische taille voor Penny. Of soms heb ik gewoon een cropped tanktop of een cropped T-shirt nodig. Maar het ziet er nog steeds super schattig uit en geeft de tweeling nog steeds dezelfde look als je dezelfde print of stof gebruikt! Dit is een leuke optie als je niet van de super matchy matchy look houdt.

Na veel zoeken op de markt, heb ik ongeveer 30 regenboogontwerpen die ik persoonlijk leuk vond in één collectie opgeslagen in mijn Spoonflower-account. Dit hielp me om ze allemaal bij te houden en georganiseerd te blijven.

Ik koos voor deze look voor het biologische katoensatijn omdat ik iets lichts wilde, maar niet te gedrapeerd. De katoensatijn is net sterk genoeg om de volantszoom een ​​beetje body te geven en niet slap te worden. Ik denk dat het een goede keuze was! Bonuspunten voor biologisch katoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *