Top 3: beste parfums voor mannen van 2020

Top 3: beste parfums voor mannen van 2020

Uit onderzoek onder ruim 80 mannen zijn de onderstaande parfums de beste parfums van 2020 volgens Nederlandse mannen. Heerlijke geuren die de zintuigen prikkelen en het beste uit jou als man halen. Uit deze beste parfums voor 2020 is een top 3 gekomen. Die favoriete parfums vind je in deze top 3 beste parfums voor mannen.

Op plaats 3: Jean Paul Gaultier – Le Male

Op de derde plek als beste parfum en als lekkerste parfum volgens vrouwen is de Le Male van Jean Paul Gaultier gekomen. De Le Male van Jean Paul Gaultier staat bekend om het flesje in de vorm van een mannenlichaam. De geur is uniek en bevat de volgende ingredienten: lavendel, munt, bergamot, kaneel, oranjebloesem, vanille, tonkaboon, sandelhout en musk. De combinatie hiervan wordt door veel vrouwen gezien als een erg geliefde geur.

Op plaats 2: Paco Rabanne – One Million

De One Million van Paco Rabanne is al jaren een groot succes. Ook voor komend jaar vinden mannen de One Million weer de beste parfum voor mannen. Paco Rabanne wil met de One Million een combinatie van status, luxe, verleiding en rijkdom uitstralen. Het ideale beeld dat je als man wil hebben. De geur is opgebouwd uit de ingredienten sinaasappel, grapefruit, munt, kaneel en amber. 

Op plaats 1: Hugo Boss – Bottled Men

De Hugo Boss Bottled Men is de beste parfum voor mannen van 2020. Het goede van deze parfum is dat hij lang blijft hangen. De parfum heeft de volgende ingredienten: rode appel en kruid kaneel. Dit zorgt voor een echte mannelijke geur. Gecombineerd met de basisnoot van hout- en ambergeuren is de Hugo Boss Bottled Men de beste parfum van 2020.

Online de beste parfum van 2020 bestellen

Voor het bestellen van de beste parfum van 2020 hoef je tegenwoordig niet meer naar de parfumerie of de parfumwinkel. Je kunt parfum tegenwoordig goed online bestellen, bijvoorbeeld bij een online parfumwinkel als Superwinkel. Het mooie van Superwinkel is dat je A-merk parfum kunt kopen tegen een stuk lagere prijzen dan in de normale parfumwinkel. Om er zeker van te zijn dat je koopt bij een betrouwbare webwinkel kun je de webwinkel ervaringen lezen. De Superwinkel beoordelingen zelf lees je via Goedbeoordeeld. Een website die de klantbeoordelingen van klanten online verzamelt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *